Etsitkö työlle tai palvelulle tekijää?

Uudenlainen palvelu, jonka tavoite on yksinkertainen. Yhdistää tarve ja tekijä. Lukuisat yrittäjät eri toiminta-aloilla näkevät tarjouspyynnön, olipa toiminta-ala mikä tahansa. Pienet palvelutarpeet, isot projektit ja kaikki toimialat.

Miksi TeeDiili.com?

Harvalla yrityksellä on varsinaista puhelinpalvelua tarjouspyyntöihin vastaamaan. Sähköpostin kautta tarjouspyyntöjen vastaaminen saattaa kestää kohtuuttomasti, eikä takaa että postin saanut yritys edes pystyy tarjoamaan palvelua jota etsit. Yrittäjän kiireet ei anna aikaa puhelinkeskusteluihin.

TeeDiili.com näyttää tarjouspyynnöt sen alueen yrittäjille, missä palvelun tarvitsija asuu. Näin tuetaan alueen omia yrittäjiä.

time-3222267_1920

Miten TeeDiili.com toimii?

TeeDiili.com tarjouspyynnöt ovat näkyvillä valtakunnallisesti. Lukuisat yritykset tarjouspyyntöön liittyvältä toimialalta näkevät tarjouspyynnön. Mikään ei sido tarjouspyyntöilmoituksen julkaisijaa, diili sovitaan yrityksen kanssa joka on mieleinen. Tarjouspyyntöä voi pitää näkyvillä niin kauan kuin on tarpeellista. Muistutuksena vielä, palvelu on täysin ilmaista.

Luotettavuus etusijalla

Yrittäjiltä Tee Diili.com edellyttää Y-tunnusta. Mikäli ammattitaitoa on mutta ei vielä y-tunnusta, on yrityksiä jotka tarjoavat ns. kevytyrittäjä palvelua. Näin saa y-tunnuksen ja voi tarjota omaa osaamistaan TeeDiili.comin kautta.

Tarjouspyynnön jättäjä voi edetä tarjouksen jättäneen yrityksen kanssa sopimukseen asti.

Tarjouksen jättäjältä edellytetään siis ammatinharjoittajan, elinkeinon harjoittajan tai yrityksen statusta. Suomessa Y-tunnus on se, jolla kerrotaan yrittäjyydestä. Tämä koskee myös ns. kevyt yrittäjää.